Patrícia Fernández, guanyadora de la modalitat de 5,5 km de la Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana

12 treballadors de l’Hospital de l’Esperit Sant van participar en la prova

Amb un temps de 24 minuts i 6 segons, Patrícia Fernández, tècnica de laboratori de l'Hospital, va estar la guanyadora de la modalitat de 5,5 km de la Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana, que va tenir lloc divendres passat a l'entorn del Campus Can Ruti i la serralada de Marina. En la competició hi van participar un total de 296 professionals de l'àmbit sanitari i biomèdic català, 12 dels quals de l'Hospital de l'Esperit Sant.

El primer classificat de la cursa de 5,5 km va ser Jesús Salazar, del Departament de Salut. Transport Sanitari de Catalunya i Parc Sanitari Sant Joan de Déu van guanyar  els premis per equips. El primer en arribar a la meta de la cursa de 10 km va ser Essed Hernández, de Transport Sanitari de Catalunya, i la primera classificada, Carme Auñón, de l'Institut Català d'Oncologia.