Estem de celebració L’Hospital de l’Esperit Sant fa 100 anys

L'any 1917 el rector de la parròquia de Sant Adrià de Besòs, Mn. Josep Pons i Rabadà, i el Dr. Jordi Anguera i Cailà van establir un sanatori antituberculós a la masia La Torre Roja, situada al turó del Puigfred de Santa Coloma de Gramenet, al límit amb Sant Adrià de Besòs. Aquest espai amb vocació de tractar les persones malaltes més pobres de la zona aviat va esdevenir el centre tisiològic de més capacitat de Catalunya. Era l'origen de la futura Fundació Hospital de l'Esperit Sant.

Ara la Fundació arriba als seus 100 anys de vida. I ho fa com un hospital modern, innovador i flexible, totalment adaptat als nous temps i fermament compromès amb la població del Barcelonès Nord i Baix Maresme. Transparent i integradora, la Fundació Hospital de l'Esperit Sant s'afanya per oferir cada dia una atenció humanitzada i d'alta qualitat als seus usuaris i a les seves famílies.

Saber-ne més

Propers actes

Descarregar el programa d'actes Més actes
  • Científics
  • Institucionals
  • Ludicoculturals

DESTAQUEM

Memòria del Centenari

INVENCIBLES. "Lip dub" del Centenari

Llibre del Centenari: "Del bacil de Koch a la salut per a tothom. Cent anys de l'Hospital de l'Esperit Sant (1917-2017)"

Imatge gràfica del Centenari

El logotip per al Centenari de la Fundació de l'Hospital de l'Esperit Sant es basa en el grafisme sintetitzat de la façana lateral més llarga de l'Hospital i la taca que li dóna continuïtat a l'edifici, on s'integra el text.

Es tracta d'un logotip que anirà integrat amb el de l'hospital durant l'any de celebració del Centenari.

Descarregar el manual d'estil

Si una imatge val més que mil paraules… envia’ns la teva i la publicarem!

Premsa