La cafeteria de l'Hospital renova l’acreditació AMED per la seva oferta de menús mediterranis

Està acreditada des de l'any 2013

La cafeteria i el menjador laboral de l'Hospital, gestionats per l'empresa ARCASA, han renovat recentment l'acreditació AMED per la seva oferta de menús mediterranis. Aquest reconeixement, concedit per l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), és una mostra més del compromís de la FHES amb les persones, la salut i la vida sana.

AMED és un projecte liderat per l'Agència de Salut Pública de Catalunya que compta amb la col·laboració dels ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració, i que identifica i acredita els establiments que ofereixen opcions d'alimentació mediterrània i d'oci actiu pels seus usuaris. Reconeix, doncs, establiments que ofereixen una oferta gastronòmica que garanteix la utilització d'oli d'oliva, abundància de verdures, hortalisses i llegums, fruita fresca, peixos i carns magres i la inclusió de productes integrals.

Tant la cafeteria com el menjador laboral de la FHES fa temps que compleixen aquests requisits i l'any 2013 van rebre l'acreditació AMED. La cafeteria per als usuaris té una capacitat per a 55 persones i el menjador laboral, per a 70. En total, se serveixen uns 110 menús els dies laborables.

Per més informació sobre l'acreditació Amed podeu consultar el web www.amed.cat

Compartir a Facebook Compartir a Twitter