Jornada de portes obertes per als futurs residents

8 d'abril de 2016 de 13.30 a 15 hores. Sala d'actes de l'Hospital de l'Esperit Sant

T'estàs plantejant fer la residència al nostre Hospital? Vine a conèixer què et podem oferir de la mà dels residents en actiu.

La Comissió de Docència MIR de l'Hospital de l'Esperit Sant i els residents en actiu del centre organitzen el proper 8 d'abril una Jornada de Portes Obertes adreçada als residents de nou any que han de triar plaça i centre per realitzar la seva Formació Sanitària Especialitzada. L'objectiu de la sessió és oferir als futurs residents una visió global de la nostra organització i donar-los a conèixer l'activitat assistencial, docent i investigadora de l'organització.

Els assistents podran, a més, tenir un contacte directe amb els responsables de Docència i els actuals residents, a qui tindran l'oportunitat de plantejar tots els seus dubtes. La Jornada acabarà amb una visita pels diferents serveis i àrees de l'Hospital.

Si vols venir, confirma la teva assistència o demana més informació a la Secretaria de Docència: Sra. Agustina Sánchez. Telèfon: 93 567 75 49 / Correu-e: asanchez@hes.scs.es

Programa d'activitats

Dia: Divendres 8 d'abril,  de 13.30 a 15 hores
Lloc: Sala d'actes de l'Hospital de l'Esperit Sant, Soterrani 1

13:30 - Acollida
Dr. Miquel Torres, cap de Docència i president de la Comissió de Docència de l'Hospital

13:35 - La residència a la FHES
Tutors de les diferents especialitats, els Doctors Lluís Fornés, de Medicina Familiar i Comunitària; Àlex Culla, Medicina Interna; i Montserrat del Valle, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

13:50 - Ser resident a l'Hospital
Experiència de diferents residents en actiu

14:20 - Visita guiada per l'Hospital

Apartat MIR al web

Pots trobar més informació sobre la formació MIR que oferim a l'Hospital a l'apartat de Docència del web.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter