El president de la Generalitat visita l’Hospital

La Direcció li presentar els projectes de futur de l'organització

Pocs dies després de la visita del conseller de Salut, Antoni Comín, el passat 27 d'abril la Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES) va rebre el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. El president es va reunir amb membres del Patronat i el Comitè de Direcció, que li van presentar les últimes fites de l'organització i els projectes de futur en l'horitzó 2020, basats en 3 grans eixos com són el territori, la seguretat i el confort dels usuaris i les millores per als professionals.

Tot seguit, el president va visitar diversos espais de l'Hospital, on va conversar amb els seus responsables. Carles Puigdemont també va poder contemplar el resultat de la reurbanització de l'espai que ocupava fins fa uns mesos un dels pavellons de l'Antic Hospital, abans de ser enderrocat.

El cap l'Executiu va completar el recorregut per la ciutat amb visites a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i al Campus de Torribera de la Universitat de Barcelona, components tots dos, juntament amb la FHES, de Santa Coloma, Ciutat Universitària.

Visita recent del conseller de Salut
El titular de Salut, Antoni Comín, també va ser fa uns dies al centre, on va destacar la bona situació de la sanitat a la ciutat i va posar l'Hospital com a "exemple del que és una bona sanitat pública", tot remetent als alts resultats obtinguts pel centre en les enquestes de satisfacció del CatSalut, "superiors a una mitjana catalana que ja és alta per si mateixa".

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

El president va visitar l'àrea de Diagnòstic per la Imatge