L’Hospital celebra el seu Centenari amb un vídeo musical protagonitzat pels treballadors

El grup musical Els Catarres ha enregistrat una versió acústica de la cançó “Invencibles” especialment interpretada per als 100 anys de l’organització

Més d'un centenar de professionals de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant han participat en la gravació del lip dub commemoratiu del seu Centenari. El vídeo ha comptat amb la generosa col·laboració de la banda musical Els Catarres, que ha cedit la seva cançó "Invencibles" a l'organització i n'ha enregistrat una versió acústica que ha estat escrita especialment per al Centenari. Aquesta versió inèdita s'ha utilitzat en el making of (el vídeo que mostra com es va gravar el lip dub), on també apareix la banda catalana.

A més de commemorar l'efemèride, per mitjà d'aquesta activitat l'Hospital ha volgut reforçar la unió entre els professionals de l'organització i potenciar el treball d'equip. Els escenaris del vídeo són diverses zones del centre, com consultes externes, rehabilitació, diagnòstic per la imatge, laboratori, hospitalització o bugaderia, entre d'altres. Part de l'enregistrament també s'ha realitzat als exteriors de l'Antic Hospital.  

La gravació escenifica el passat i el present de l'Hospital. La Fundació Hospital de l'Esperit Sant va néixer l'any 1917 com a sanatori antituberculós per a persones sense recursos a la masia La Torre Roja a Santa Coloma de Gramenet. Per celebrar els seus 100 anys, l'Hospital ha planificat un seguit d'activitats que van començar el passat mes d'octubre i s'allargaran fins el mateix mes de l'any vinent. El programa del Centenari consta d'actes científics, institucionals i ludicoculturals, adreçats tant a la ciutadania com als professionals, que serviran per enfortir les relacions amb els treballadors i la població i compartir coneixement amb el territori.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter