La fotografia “Per tu, per mi i per tots, renta’t les mans!” s’enduu el primer premi del concurs sobre higiene de mans 2017

La FHES promou aquesta pràctica entre treballadors i usuaris en el Dia Mundial del Rentat de mans

L'equip d'Infermeria i Auxiliars d'Infermeria de l'Àrea d'Hospitalització 2B del torn de tarda, encapçalat per la Sra. Sònia Bedmar, és l'artífex de la imatge guanyadora del segon concurs de fotografia entre els treballadors en motiu del Dia Mundial de la Higiene de Mans aquest 2017, que va tenir lloc el dia 5 de maig. "Per tu, per mi i per tots, renta't les mans!" s'enduu un lot de productes d'higiene de les mans valorat en 50€.

En total s'han presentat 16 fotografies, en les quals han participat multitud de professionals de diferents àrees de l'Hospital. Totes elles s'utilitzaran en accions relacionades amb la pràctica del rentat de mans al centre. La Direcció ha felicitat les guanyadores i ha agraït l'esforç i la dedicació a tots els participants, animant-los a repetir l'any vinent.

La higiene de mans salva vides
La higiene de les mans és un indicador de qualitat de sistemes de salut segurs i la seva pràctica ha salvat milions de vides. Per aquest motiu, dintre de l'impuls de la cultura de seguretat del pacient, la FHES treballa per ser un entorn més segur, que faciliti i promogui un correcte rentat de mans, tant entre els professionals com els usuaris i els seus familiars.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

"Per tu, per mi i per tots, renta't les mans!"
Les guanyadores del concurs amb el Dr. Vicenç Perelló, Director Gerent, i la Sra. Àngles Fernández, Directora d'Infermeria