La FHES i l’Hospital de Mollet inicien un programa d’intercanvi d’infermers

Els primers beneficiats del projecte seran els infermers del Servei d’Urgències

Els infermers d'Urgències de l'Esperit Sant podran formar-se, a partir d'ara, a la Fundació Sanitària Mollet, i a la inversa. Els dos centres han establert un sistema d'intercanvi de professionals assistencials per tal que aquelles persones que ho desitgin puguin realitzar una estada formativa d'un mes de durada en l'altre hospital. El programa arrenca en l'àmbit d'infermeria del Servei d'Urgències, però està previst que en els propers mesos s'estengui a d'altres àrees.

Aquest intercanvi, per al qual s'ha signat un conveni de col·laboració, permetrà als professionals conèixer la manera de treballar de l'altra organització i, a la vegada, reciclar coneixements. El treballador es permutarà per un altre, que assumirà els seus horaris i funcions i, un cop finalitzada l'estada, retornarà a la seva institució.

Diferents hospitals terciaris de Barcelona disposen des de fa temps de programes com aquest i compten amb molt bona valoració per part dels participants.

L'hospital aposta per les aliances amb d'altres centres
La FHES estableix acords de cooperació amb d'altres organitzacions amb les quals té interessos comuns per tal de millorar o ampliar les seves capacitats i competències organitzatives, tècniques i econòmiques. Aquest treball en xarxa permet a la FHES millorar la seva eficiència  sense comprometre en cap cas la seva identitat jurídica i la seva independència.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Els professionals d’infermeria podran conèixer la manera de treballar de l’altra organització.