Un codi alfanumèric identificarà els pacients a Consultes Externes

Es canvia el format del localitzador per millorar la intimitat i confidencialitat dels usuaris

Aquesta setmana entra en funcionament el nou format de localitzador del pacient al sistema de gestió de cues de l'Hospital (anomenat QMATIC), que consistirà en un codi alfanumèric. Aquest identificador constarà de 2 lletres i 3 números i serà propi de cada pacient. Així, si l'usuari té varies cites en un mateix dia o si les té en dies diferents, sempre tindrà el mateix codi.

El canvi, que afecta a totes les Consultes Externes, suposa una millora en la intimitat dels usuaris i permet mantenir la seva confidencialitat. El nou identificador apareixerà en el tiquet que imprimeix el QMATIC quan l'usuari hi passa la seva targeta sanitària, en el pedestal i en les pantalles informatives de les sales d'espera i de les portes de les consultes. El nom del pacient continuarà constant únicament en el tiquet, però mai serà visible per als altres usuaris.

Tot i aquesta modificació, el sistema de gestió de cues de l'Hospital es manté igual. Un cop al centre, els usuaris de les Consultes Externes que tenen cita assignada l'han de validar passant la seva targeta per un dels pedestals que hi ha al vestíbul de la Planta 0 i immediatament se'ls expedeix un tiquet que els indica la planta, sala d'espera i número de consulta a la qual han d'acudir. Un cop a la sala d'espera, un sistema d'avís en pantalles informatives els indica, ara per mitjà del nou codi alfanumèric, que és el seu torn. 

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Nou format del tiquet imprès pel QMATIC