L’Hospital es tenyeix d’esperit nadalenc

Un homenatge als treballadors jubilats i als que han complert un quart de segle al centre, un concurs de fotografia, un vídeo participatiu, una parada solidària o la visita dels Reis Mags són algunes de les activitats que s’han organitzat.

Les festes de Nadal s'estan deixant notar un any més a l'Hospital de l'Esperit Sant. Tant usuaris com professionals estan sent els protagonistes de les diferents activitats que el centre està duent a terme aquestes setmanes. La més multitudinària ha estat la festa de Nadal dels treballadors, que va tenir lloc el 22 de desembre i on una dotzena de professionals jubilats enguany van rebre un sentit homenatge.

Durant la celebració, que va ser conduïda pel President del Patronat, Josep Maria Cortès, i el Director Gerent de la FHES, Vicenç Perelló, també es va distingir la vintena de treballadors que han celebrat 25 anys de treball a l'organització durant el 2017. L'acte va incloure la projecció del vídeo "100 Nadals", elaborat a partir de clips aportats pels treballadors per mostrar com es viuen les festes de nadal a l'Hospital.

D'altra banda, com ja és tradició, el 24 de desembre un grup d'alumnes del CEIP Pere de Tera de Badalona va amenitzar la tarda a usuaris i professionals amb una cantada de nadales per tot l'Hospital. La FHES va acollir també una parada de Fundació Tallers, des d'on l'entitat colomenca van vendre productes artesanals realitzats per persones amb discapacitat intel·lectual.

Paral·lelament, l'Hospital ha posat en marxa el V Concurs de fotografia "El Nadal a la FHES", adreçat als treballadors, i que es resoldrà en els propers dies. Resta també la visita de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, que el dia 5 de gener visitaran les plantes d'Hospitalització de la FHES i lliuraran regals als fills dels treballadors.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Els treballadors jubilats van rebre un homenatge durant la festa de Nadal de l’Hospital.