Una conferència sobre la recerca i els valors de l’Hospital enceta els Dimarts d’Estudi de Santa Coloma

L'activitat formava part del projecte "Santa Coloma Ciutat Universitària"

"La FHES al servei de Santa Coloma de Gramenet: cent anys i la història continua" és el títol de la conferència que ahir a la tarda va donar el tret de sortida d'Els Dimarts d'Estudi, activitat emmarcada en el projecte "Santa Coloma Ciutat Universitària".

L'acte, que va ser enregistrat per a la seva posterior difusió, va tenir lloc a la Biblioteca Central de la ciutat i va constar de dues conferències, que van tractar els vessants de la recerca i dels valors que inspiren a la FHES. La primera d'elles, a càrrec de Javier Sobrino, cap de Recerca, portava com a títol "Recerca i docència: els fonaments d'una assistència de qualitat". La segona, impartida per Ferran Nonell, coordinador de la Unitat Funcional Interdisciplinària Sociosanitària, es titulava "Societat i hospital: valors compartits".

"Santa Coloma, ciutat universitària" és una iniciativa per fer arribar a la ciutadania i a la societat en general totes les oportunitats que ofereix aquesta ciutat pel que fa a formació, estudis, especialització, investigació i pràctiques professionals. La FHES forma part del projecte, juntament amb la resta d'entitats de la ciutat relacionades amb la docència universitària.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Javier Sobrino i Ferran Nonell van parlar de la recerca a l'Hospital i els valors que inspiren la seva tasca diària.
La Biblioteca Central va acollir l'acte, que es podrà visualitzar online.
Els Dimarts d'Estudi s'emmarca en el projecte Santa Coloma Ciutat Universitària.