Una jornada interna obre els actes del Centenari de l’Hospital

Els treballadors comencen la celebració compartint lleure i coneixement

Dos-cents professionals de l'Hospital es van donar cita el 7 d'octubre en la Jornada Compartim, l'acte intern que va suposar l'inici de la celebració del Centenari de l'organització. La Jornada, organitzada pels mateixos treballadors, buscava compartir coneixement reforçant el talent dels professionals, i passar alhora una estona divertida i distesa.

La primera part de la trobada va constar d'una dotzena de breus tallers i ponències impartits per diferents treballadors sobre aspectes i coneixements relacionats amb la seva professió. Entre d'altres, es van tractar temes com els mites i les llegendes en salut, com afrontar una malaltia amb sentit de l'humor, com tenir cura de l'estrès o la prevenció de lesions per mitjà del pilates. Finalment, els assistents van gaudir d'un sopar i d'una animada vetllada.

Amb aquest acte, l'Hospital dóna per iniciada la celebració del Centenari, que s'estendrà durant un any i barrejarà jornades científiques, actes institucionals i activitats ludicoculturals, com la gravació d'un vídeo musical, la publicació d'un llibre i el muntatge d'una exposició itinerant sobre la història i les persones de l'organització.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

200 treballadors de l’Hospital van gaudir d’una jornada que combinava components científics i lúdics