Més de 400 treballadors i jubilats es donen cita en la festa interna del Centenari de la FHES

Amb l’esdeveniment es commemorava també el 10è aniversari del Nou Hospital

En la recta final de celebració del Centenari i coincidint amb els 10 anys de la inauguració del Nou Hospital, la FHES va organitzar el passat 30 de juny la Festa 100&10. L'acte va tenir lloc en el mateix recinte de l'Hospital i va aplegar més de 400 professionals que no es van voler perdre una revetlla plena de música, sarau, bon ambient i, sobretot, germanor. El punt cultural el va donar l'actor i imitador Oriol Cruz, que va protagonitzar un divertit monòleg salpicat de referències a l'Hospital i els seus treballadors.

L'esdeveniment, adreçat a professionals en actiu i jubilats, va resultar una experiència per generar vincles i afavorir la comunicació entre les persones de l'organització. La Festa 100&10 s'ha planificat com el moment cabdal dels actes de celebració del Centenari, que finalitzaran el proper mes d'octubre després de 12 mesos i una vintena d'activitats.

La festa s'ha fet coincidir, a més, amb una altra efemèride de la FHES com és el 10è aniversari de la inauguració del Nou Hospital, que va entrar en funcionament el juny de 2007 i que va suposar un important procés de modernització i un notable guany qualitatiu tant per als treballadors com per als usuaris.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter