Programa de difusió d'hàbits saludables

La FHES, per mitjà del Programa de difusió d'hàbits saludables, organitza xerrades per oferir a la ciutadania informació sobre salut i consells sobre prevenció de les malalties, de la mà dels professionals del centre.

El Programa, que es va posar en marxa l'any 2009, permet a l'Hospital refermar la relació amb els ajuntaments de la zona de referència i potenciar, especialment, els lligams comunicatius amb federacions, associacions de veïns i altres institucions l'entorn. Així, la FHES dóna una resposta de proximitat, compromís, accessibilitat i  transparència a l'usuari, que és la seva raó de ser.

Actualment, el Programa es desenvolupa a les poblacions de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs, on la FHES treballa amb els ajuntaments per organitzar les xerrades i d'altres activitats. A l'hora de planificar aquestes sessions, es busquen temes atractius i actuals, d'interès per a la ciutadania.

Activitats 2018

Tinc problemes per empassar. Què hi puc fer? (20/02/18)
Santa Coloma de Gramenet. Museu Torre Balldovina

Aprèn a protegir la teva pell del sol (17/04/18)
Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca de Can Peixauet

Teràpia hormonal i alimentació durant la menopausa (12/06/18)
Santa Coloma de Gramenet. Museu Torre Balldovina

Fem servir bé els antibiòtics? (02/10/18)
Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca de Can Peixauet

Alimentació i envelliment (20/11/18)
Santa Coloma de Gramenet. Museu Torre Balldovina

Xerrades a Sant Adrià de Besòs. Dates a determinar.

Activitats anys anteriors

Consulteu en aquest vincle l'arxiu de totes les activitats que hem realitzat relacionades amb la difusió d'hàbits saludables.